Wie is LaptopNaarWens.nl?

Een korte introductie..


Laptopnaarwens.nl is een kleine organisatie die zich richt op persoonlijke ondersteuning bij het zoeken naar de juiste hardware.
Veel waarde wordt gehecht aan persoonlijk contact en regionale dienstverlening om voor u de juiste systemen te kunnen realiseren.
Voor ieder scenario is een passende configuratie te bedenken met de juiste, op elkaar afgestemde, componenten.
Er zijn 100en modellen laptops verkrijgbaar waardoor 90% van de mensen de keuze veelal op de prijs en het uiterlijk baseren.
Wij willen hierin een rol spelen door het geheel om te draaien, U mag zeggen wat u wel en niet wilt hebben.
Zo kunt u besparen door uw geld in te zetten op de onderdelen die binnen uw situatie wel degelijk een meerwaarde hebben.
Wij zullen u met uw keuzes begeleiden en adviseren en indien u de kennis zelf bezit, kunt u de keuzes via onze site zelf maken.
Naast laptops kunnen wij u ook van A tot Z begeleiden met Desktop en speciale systemen zoals de Home Theatre PC, en Mini PC's.


Laptopnaarwens.nl is opgericht na vele jaren bovenmatige interesses en het op de voet volgen van de ontwikkelingen in de Hardware.
Opgericht door A.W.G. Weijs die al jarenlang mensen ondersteund en adviseert om in de hardware wereld de juiste keuzes te maken.
Deze activiteiten begonnnen dusdanig veel uren te vragen dat het beginnen van deze onderneming een logisch vervolg was.
Opgeleid in de luchtvaarttechniek en na 10 jaar binnen deze branche gewerkt te hebben, werd het medio 2011 tijd voor hetgeen u hier ziet.


Quick Links

</